Dromen over gebroken jukbeenderen of kaak

Dromen over de betekenis van gebroken jukbeenderen of kaak, dromen over gebroken jukbeenderen of kaak heeft realistische effecten en reacties, evenals de subjectieve verbeelding van de dromer. Zie de gedetailleerde uitleg van dromen over gebroken jukbeenderen of kaak voor jou.

De jukbeenderen zijn een van de gezichtsschedelbeenderen, gelegen voor het midden van het gezicht, onder de baan, en ruitvormig en vormen benige uitsteeksels op de wangen. Er zijn vier uitsteeksels in het jukbeen, namelijk: het frontale wigvormige proces, het mandibulaire proces, het temporale proces en het orbitale proces. Het temporale proces van het jukbeen is verbonden met het jukbeenproces van het slaapbeen om de jukbeenboog te vormen. Het is een belangrijk onderdeel van het menselijk gezicht.

Dromen van gebroken jukbeenderen of kaak geeft aan dat een familielid is overleden. Als de jukbeenderen gebroken zijn, betekent dit dat de overledene een familielid van de mannelijke familie zal zijn; integendeel, het zal een familielid zijn van de vrouwelijke familie.