Dromen over de betekenis van het lichaam

Dromen over de betekenis van het lichaam, dromen dat het lichaam realistische invloeden en reacties heeft, en de subjectieve verbeeldingskracht van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van dromen over het lichaam hieronder om je te helpen uitzoeken.

Dromen van je lichaam is een slecht voorteken. Het lichaam symboliseert iemands onderbewuste en donkere kant, en het brengt ongeluk om in een droom te verschijnen.

Dromend dat iemand zijn kleren uitkleedde, zou de economie in een crisis kunnen verkeren.

Dromen dat je lichaam snel aankomt, je geldfortuin stijgt en je een tijdelijk inkomen kunt verwachten.

Dromen dat het lichaam verdwijnt, het geluk om vrienden te maken heeft een lichte neerwaartse trend en de relatie met familieleden en vrienden kan de harmonie verliezen.

Als je droomt dat het lichaam wit wordt, zullen er goede dingen zijn voor het andere geslacht.

Als je droomt dat je lichaam donker wordt, zal je schoolgeluk aanzienlijk toenemen en zullen je testscores ook enorm verbeteren.

Als u droomt van pijn in het hele lichaam, moet u op uw gezondheid letten en kunt u ziek worden door overmatige vermoeidheid.

Dromen van wormen op je lichaam betekent dat je lichaam sterk en gezond is.

De patiënt droomde dat er wormen op zijn lichaam zaten, dat de ziekte snel zou verdwijnen en dat zijn lichaam snel weer gezond zou worden.

Het lichaam in de droom is een manifestatie van levensstatus, geld, vriendschap, liefde, enz.

Dromen van een vrouwelijk lichaam geeft aan dat het erg populair is in de omgang met mensen.

Dromen over het lichaam van een man geeft aan dat je resultaten zult behalen in je carrière.

Als je droomt dat je er kapot van bent, kan dit erop wijzen dat je gekwetst zult worden door geruchten en gefluister, en dat je last zult hebben van innerlijke pijn.

Dromen dat het lichaam van kleur verandert of plotseling zwart wordt, duidt meestal op een ramp of ziekte, dus wees waakzaam.

Dromen dat je verbrandt, geeft aan dat je mogelijk gewond raakt door je tegenstander, of zelfs bedlegerig wordt. Let op veiligheid, blijf uit de buurt van goed en kwaad, en maak geen ruzie of vecht niet impulsief met anderen.

Als u droomt van lichamelijke pijn, moet u speciale aandacht besteden aan uw gezondheid. U bent de laatste tijd misschien overbelast of overwerkt. Dit komt omdat u niet op rust let. Het is gemakkelijk om ziek te worden of een ongeluk te krijgen.

Dromen van een lichaam vol verlangens houdt aan de ene kant in dat je vol verlangens bent, aan de andere kant kan het ook betekenen dat je een relatie beëindigt, en vleselijke verlangens kunnen de leegte van gevoelens vervangen.

Over het algemeen heeft de interpretatie van het lichaam de volgende principes:

1. Als het je eigen lichaam is en je draagt ​​kleding, dan vertegenwoordigt het je ego.

2. Als je geen kleding draagt, wordt de betekenis bepaald door de droom, wat je met je lichaam doet of wat je voelt.

3. Als het het lichaam van iemand anders is, kan het een bepaald deel van jezelf vertegenwoordigen. Als het het lichaam van het andere geslacht is, vertegenwoordigt het je ziel en het deel van je andere geslacht.

4. Het lijk vertegenwoordigt het onderdrukte deel van jezelf, of je vijandigheid jegens iemand, of je angst voor de dood.

5. Specifieke lichaamsdelen hebben hun eigen symbolen. Over het algemeen is het onderste deel van het lichaam representatief, instinctief of onbewust; de borsten symboliseren emoties, en de vrouwelijke borsten zijn ook symbolisch of moeders; het hoofd symboliseert intelligentie en rede. Als een van de bovenstaande onderdelen alleen voorkomt, betekent dit dat je dit onderdeel of de functie die het vertegenwoordigt over het hoofd hebt gezien of er te veel aandacht aan hebt besteed.

Psychologische droominterpretatie

Droominterpretatie: Het volwassen lichaam symboliseert het volledige beeld van de persoon (inclusief zijn karakter en kenmerken) of bewuste zelf in de droom. Wanneer een persoon een baby is die wacht om gevoed te worden, wordt zijn lichaam zijn belangrijkste informatiebron.

Psychoanalyse: De emoties van mensen worden vaak uitgedrukt in de vorm van fysieke sensaties in dromen.Om dezelfde reden kunnen de sensaties in dromen behoorlijk rijke betekenissen uitdrukken.

Elk deel van het lichaam heeft verschillende betekenissen in dromen, het bovenlichaam vertegenwoordigt bijvoorbeeld de geest en het onderlichaam, terwijl het onderlichaam instinct en emotie vertegenwoordigt. Dromen dat het boven- en onderlichaam niet in harmonie zijn, vertegenwoordigt het conflict tussen je rationele denken en instinctief gedrag. Dromen dat het hoofd van een kind op het lichaam van een volwassene groeit of dat het hoofd van een volwassene op het lichaam van een kind groeit, houdt in dat je het verschil moet onderscheiden tussen volwassen rationele gedachten en gevoelens. In de droom vertegenwoordigt de rechterhelft van het lichaam of de rechterhand de logische kant van de persoon, terwijl het linkerlichaam de intuïtieve en creatieve kant vertegenwoordigt.

Het hart van de dromer begon zich zorgen te maken over de belangrijkste persoon in zijn leven, bezorgd over zijn verraad, en dit verraad is voorbestemd om angst en schade aan de dromer te brengen. De rug vertegenwoordigt het onvermogen van de dromer om te begrijpen, niet in staat om een ​​duidelijk oordeel te vellen. Als hij uit het lichaam breekt, is te zien dat de dromer hem als een deel van zichzelf beschouwde. Toen zei de dromer tegen zichzelf dat hij was vertrokken, maar de wond was er nog steeds, en het zou zeker pijn blijven doen. Dit is de volledige betekenis van deze droom.

Het fenomeen in de droom houdt in dat je misschien een ander vermogen hebt dan het verleden, en dat je een explosie zult hebben in sommige aspecten van leven en werk.