De betekenis van dromen over verkopers

Dromen van de betekenis van een verkoper, dromen van de invloed en reactie van een verkoper in werkelijkheid, en een subjectieve verbeelding van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van dromen van een verkoper hieronder om je te helpen uitzoeken.

Venters zijn een symbool van armoede in het echte leven, en het zijn mensen die rondzwerven voor de kost.

Een man droomt van een venter geeft aan dat hij afscheid zal nemen van zijn vrienden.

Een getrouwde vrouw droomt van een straatventer geeft aan dat ze zal worden gescheiden van het gezin van haar man en alleen het huishouden zal doen.

Dromen van praten met een venter is een goed teken, wat aangeeft dat de man ijverig en zuinig zal zijn in het huishouden.

Een vrouw droomt ervan om met een venter te praten, geeft aan dat er een luxueus ingerichte en moderne woning, luxe kleding en een comfortabel leven zal zijn, alles heeft het allemaal.

Dromen van ruzie met een venter geeft aan dat vreemden hun eigen eigendom zullen bedriegen.

Dromen om vrienden te worden met straatventers geeft aan dat het bedrijfsleven zal verbeteren en een fortuin zal verdienen.

Dromen dat je een venter wordt, geeft aan dat er een catastrofe op handen is.

De ambtenaar droomde dat hij een venter was geworden, wat aangeeft dat hij zou worden gedegradeerd en uiteindelijk moest aftreden.

De zakenman droomde dat hij een venter was geworden, wat aangeeft dat het bedrijf traag zou zijn en failliet zou gaan.

De patiënt droomde dat hij een venter was geworden, wat aangeeft dat hij pech zou hebben.Hoewel hij een arts voor westerse geneeskunde en Chinese geneeskunde om behandeling vroeg, verbeterde zijn toestand niet.

De universiteitsleraar droomde dat hij een venter werd, wat een goed voorteken was, wat aangaf dat hij beroemd zou worden in de wereld, en veel landen in de wereld zouden hem uitnodigen om een ​​toespraak te houden.

De werkloze droom om een ​​venter te worden, wat aangeeft dat ze aanstellingsbrieven zullen ontvangen van verschillende instanties, maar ze zijn allemaal niet in staat om het werk te doen.