De spirituele betekenis van dromen over krokodillen

De betekenis van dromen van krokodillen, dromen van krokodillen heeft realistische invloeden en reacties, evenals de subjectieve verbeeldingskracht van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van dromende krokodillen hieronder voor je uitgezocht.

De krokodil symboliseert een sterke vijand, de krokodil is erg woest en symboliseert een woeste vijand in een droom.

Dromen over een krokodil betekent dat je bent geschonden door een gemene vijand, of dat de andere partij je heeft verraden en jezelf ter dood wil brengen.

Dromen dat je van het jagen op krokodillen afkomt, betekent dat je van enorm gevaar afkomt.

Dromen van een krokodil houdt in dat er een soort angst in je hart is, je voelt dat je niet van deze angst af kunt komen, en je bent bang dat je erdoor wordt opgeslokt; het geeft ook aan dat je zult lijden in het leven of spiritueel .

Dromen van een krokodil die uit het water aan wal kruipt, geeft aan dat je de plaats kunt verlaten en een nieuwe grens kunt openen voor een nieuw leven of een nieuwe carrière.

Dromen van een krokodil die jezelf bijt, geeft aan dat je misschien door de vijand wordt geschonden, of dat je de vijand bent van degenen die verraad hebben gepleegd en je kwaad hebben gedaan.In beide gevallen is de tegenstander fel en meedogenloos, dus neem geen risico.

Dromen dat de krokodil nadert, kan erop wijzen dat u veel geld zult uitgeven om uw dierbaren te behandelen; of uw bedrijf zal worden ingelijst door schurken en verliezen lijden.

De krokodil van een ongehuwde vrouw nadert haar, wat erop kan wijzen dat haar toekomstige echtgenoot zwak en ziekelijk is, en dat het huwelijksleven niet harmonieus is.

Dromen van een krokodil die een vriend achtervolgt, kan erop wijzen dat je vriend een zwakke persoonlijkheid heeft en er niet volledig op kan worden vertrouwd.

Dromen van krokodillen die op dieren jagen, herinnert je eraan dat je aanvallen van concurrenten kunt tegenkomen.

Dromen dat de krokodil in een kooi wordt opgesloten, geeft aan dat er enorme winsten zullen zijn in het winkelcentrum.

Als de krokodillentanden duidelijk in de droom te zien zijn, betekent dit dat de dromer bang is om gecastreerd te worden.

Als je droomt dat je op de rug van een krokodil stapt, kun je in de problemen komen en het is niet gemakkelijk om van problemen af ​​​​te komen. Wanneer dit soort dromen je vindt, moet je oppassen dat je niemand vertrouwt, zelfs geen vrienden.

Droom van krokodillen

Droominterpretatie: de krokodil of ander reptiel in de droom vertegenwoordigt je diepste angst. Hij kon het gevoel niet overwinnen, bang dat hij geleidelijk zou worden opgeslokt.

Psychoanalyse: De angst voor de dood neemt geleidelijk je geest over.

Spiritueel symbool: Vanuit spiritueel oogpunt vertegenwoordigt de krokodil in de droom de vrijheid van beperkingen en het doorbreken van obstakels.

Dromen van een gemene krokodil is een slechte droom. Als je droomt van een krokodil, geeft dit aan dat je geest de laatste tijd overbelast en gestrest is; het kan ook aangeven dat je veel problemen hebt ondervonden, en deze onaangename dingen doen je pijn voelen. Als je droomt dat een krokodil je pijn doet, betekent dit dat er schurken om je heen zijn die je willen lastigvallen, en je moet altijd op je hoede zijn.

Als symbool betekent de struisvogel iets dat je ontkent en niet wilt accepteren. Wat er onder de vacht van de struisvogel zit, is precies wat je probeert te vermijden. De krokodil symboliseert je verborgen essentie, onderdrukte woede en destructieve emoties. De zwarte achtergrond in je droom komt uit je onderbewustzijn, wat betekent dat je deze situatie niet wilt zien 0

Op het eerste gezicht betekent een struisvogel dat je misschien iets verkeerds ontkent. Je laat altijd de goede kant zien en ontkent dat je problemen hebt. Maar de krokodil verwijst naar iets anders in je hart, iets dat je niet erkent en dat je vermijdt.