Dromen van witte nek kraai symboliseert

Dromen van de betekenis van de witte kraai, droomt van een realistische impact en reactie, en de subjectieve verbeelding van de dromer. Zie de gedetailleerde uitleg van de droom van de droom witte nek kraaien.

De arme mensen dromen van witte nek kraai, wat betekent dat ze recent rijkdom zullen krijgen.

Degenen die onrechtvaardigen zijn, dromen van de witte nekkraai, symboliseren dat ze niet langer onrecht worden aangedaan.

De zwangere vrouw droomt van een witte kraai en ze zal een kinderlijke vroomheid en een goed kind hebben.

De patiënt droomde van de witte kraai en de aandoening werd verergerd.

De blanke kraai van het wit, in een slechte zaak, betekende dat het beter begon te worden.

psychologische droominterpretatie

Dream Commentary: The White -Necked Crow in the Dream Symboliseert fantasie, gedachten en ideeën. Deze inhoud moet worden onthuld in ongebreidelde omstandigheden. Al in het tijdperk van niet -toegestaan ​​toezicht raakten mensen geïnteresseerd in wit -verbogen kraai en vlucht. In het verleden was de witte kraai een transportband van de ziel en het had overeenkomstige magie en goddelijke kracht.

Psychologische analyse: de witte kraai in de droom drukt de menselijke behoeften uit, dat wil zeggen de kenmerken van andere mensen en andere wezens dan jij bent. De witte kraai in de kooi kan beperkingen en wijsheid betekenen. De vrij vliegende witte kraai staat voor gedachten en wensen, en kan ook het hart vertegenwoordigen dat naar de hoogte van de fee stijgt. Een bijzonder prachtige vogelveer symboliseert je uiterlijk, wat aangeeft hoe je naar je eigen manier en houding kijkt. Vogels zonder richtingen weerspiegelen de verwarring in het lichaam of materiële observatie van de spirituele vereisten.

Symbool van spiritueel: op het spirituele niveau, de ziel van de witte kraai in de droom.