De betekenis van geslachtsdelen in een droom

Dromen over de betekenis van geslachtsdelen, dromen over geslachtsdelen heeft realistische effecten en reacties, en ook de subjectieve verbeeldingskracht van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van dromen over geslachtsdelen hieronder om je te helpen het uit te zoeken.

Over het algemeen kan dromen over geslachtsdelen wijzen op onderdrukt seksueel verlangen.

Bovendien kunnen mannen die dromen van geslachtsdelen ook mannelijke macht symboliseren, wat rechten, vitaliteit enzovoort impliceert.

Dromen dat de geslachtsdelen groter of kleiner worden, kan een toename of afname van uw kracht, kracht of vitaliteit betekenen.

Dromen over een aandoening van de geslachtsorganen impliceert meestal een ongepast privéleven, maar een buitensporig seksueel leven. Maar als u droomt van genitale pijn, betekent dit waarschijnlijk dat u echt ziek bent en kunt u het beste naar het ziekenhuis gaan voor onderzoek.

Dromen dat je je geslachtsdelen aan anderen blootstelt, duidt op seksuele honger en dorst.

Dromen over genitale verminking kan enerzijds een ernstige angst inhouden om macht, seksuele bekwaamheid of vitaliteit te verliezen. Aan de andere kant kan het ook betekenen dat de kinderen of zichzelf schade zullen oplopen, of zelfs dat de zoon een ongeluk krijgt.

Tegelijkertijd, volgens de traditionele kijk op droominterpretatie, impliceren de testikels ook kinderen.Als je droomt van een teelbalziekte, kan dit erop wijzen dat je kinderen ongelukken zullen meemaken.

Als je droomt dat er geen testikels zijn of dat de testikels zijn afgesneden, kan dit erop wijzen dat je geen kinderen hebt of het verlies van kinderen.

Dromen dat je twee of meer geslachtsdelen hebt, kan ook betekenen dat de mensen welvarend zijn en de erfgenamen sterk.

Een vrouw droomt van geslachtsdelen kan ook menstruatie inhouden en hopen zwanger te worden.

Vrouwen dromen van castratie van mannen, een weerspiegeling van het latente potentieel in hun hart om de andere partij opzij te zetten en het verlangen van de andere partij te overwinnen.

Psychologische droominterpretatie

Droominterpretatie: Als je geslachtsdelen betrokken zijn bij een droom, is deze meestal direct verbonden met je eigen seksuele verlangen. Je bent stomverbaasd en droomt dat je geslachtsdelen ontbreken of gehandicapt zijn, wat kan betekenen dat je eerder of nu bent misbruikt.

Psychoanalyse: Als de geslachtsdelen van iemand anders een belangrijke rol spelen in de droom, duidt dit vaak op een seksuele relatie met die persoon. Als een vrouw droomt van de geslachtsdelen van een man, of omgekeerd, een man die droomt van de geslachtsdelen van een vrouw, geeft aan dat hij je vraagt ​​om de situatie van de ander te bekommeren en te bestuderen.Hij drukt hier zijn eigen voorgevoel of dierlijkheid uit.

Spiritueel symbool: Je begrijpt de spirituele behoeften in je lichaam.

Dromend dat iemands geslachtsdelen gebroken zijn, weerspiegelt deze droom de ernstigste angst voor mannen. Dit soort dromen impliceert niet alleen seksuele bekwaamheid, maar impliceert ook de algemene perceptie van kracht en vitaliteit. Als vrouwen dromen van gecastreerde mannen, hebben ze duidelijk een hevig verlangen om elkaar te veroveren.

Als de geslachtsdelen bij de droom betrokken zijn, is deze meestal direct verbonden met het eigen seksuele verlangen. Als de dromer droomt van ontbrekende of gehandicapte geslachtsdelen, kan dit betekenen dat je eerder of nu bent misbruikt! Je moet beslissen of je uit elkaar gaat of niet! Maar je droom houdt in dat je nog steeds seks wilt hebben met je geliefde, maar daar zijn veel tegenstrijdigheden en tegenstrijdigheden in de droom, en er wordt gezegd dat hetzelfde waar is in je hart!