De betekenis van dromen over de kolonel

De betekenis van dromen van de kolonel, het hoofd van de kolonel heeft realistische invloeden en reacties, evenals de subjectieve verbeelding van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van de droom van het hoofd van de kolonie die hieronder voor u is georganiseerd.

Dromen over een kolonel of onder bevel staan ​​van een kolonel geeft aan dat het moeilijk voor je zal zijn om het doel te bereiken om de aandacht te trekken, zowel in de sociale kring als in de zakenkring.

Dromen dat je een kolonel bent, geeft aan dat je zult streven naar een positie die hoger is dan je vrienden en kennissen.

Dromen om soldaat te worden, geeft aan dat er een nieuw keerpunt in het leven van de dromer zal zijn;

Dromen dat iemand anders soldaat wordt, betekent dat alles in de carrière van de dromer op orde is;

Dromen dat soldaten op wacht staan, betekent dat de dromer waakzaam moet zijn in zijn werk om te voorkomen dat de schurk problemen veroorzaakt;

Dromen van een militaire vakantie geeft aan dat de dromer zich volledig in een veilige en harmonieuze omgeving bevindt.

Dromen van een officier, vanaf het begin, symboliseert dat je hart ernaar verlangt om beschermd te worden, of zal worden beschermd.

Volwassenen dromen van militaire officieren, hun mentale toestand is optimistischer, hun weerstand is ook verbeterd, maar hun levensritme is enigszins willekeurig. De billen en dijen zijn nog steeds aandachtspunten.

Jongeren dromen van officieren, alles gaat goed, roem en fortuin, maar om zelfgenoegzaam, te trots te voorkomen, is het gemakkelijk om te falen.

Beleggers dromen van militaire officieren, wat aangeeft dat uw fortuin goed is. Mogelijkheid om financiering van anderen te ontvangen. Uitgaansgelegenheden zijn de gemakkelijkste plaatsen om je geld te verbranden.