droom betekenis van bedgenoot

De betekenis van dromen van bedgenoten, dromen van bedgenoten heeft realistische invloeden en reacties, evenals de subjectieve verbeeldingskracht van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van dromende bedgenoten die je hieronder kunt ordenen.

Dromen dat je de persoon met wie je in bed ligt niet mag, voorspelt dat je in het echte leven verplichtingen aan iemand hebt, waardoor je het gevoel hebt dat het leven gebonden is, dus je voelt je ongelukkig.

Dromen van een vreemde in hetzelfde bed betekent dat je niet tevreden bent met de mensen om je heen.

Dromen dat het bed een dier is, symboliseert dat pech je leven of zaken erger heeft gemaakt.

Casestudy van dromen van bedgenoten

Droombeschrijving: Ik droomde dat ik in een vreemde slaapzaal sliep (waarschijnlijk een slaapzaal voor de lange termijn, geen willekeurig hotel). Het lijkt gênant. Haar met mijn benen kunnen voelen, hield destijds andere gedachten tegen. Later droomde ik direct dat ik iemand ging zoeken die op een leraar leek. Hij liet me de aantekeningen zien. Het leek alsof ik me niet herinnerde dat ik naar hem toe was gekomen, maar er waren al veel records, die zeiden dat mijn verlangen sterker werd en sterker. Toen vroeg ik om een ​​verandering van slaapkamer. Ik heb momenteel een relatie met een meisje dat mijn klasgenoot net heeft geïntroduceerd. Ze zitten niet op dezelfde plek, maar ze hebben in het begin een goede indruk van elkaar. Nu stuur ik voornamelijk sms-berichten om contact met haar op te nemen.

Droominterpretatie: Onbekend staat voor een situatie en omgeving die niet duidelijk en onbekend is voor jezelf.Bij uitbreiding betekent dit dat hij de zaken tussen mannen en vrouwen nog niet goed heeft begrepen en begrepen. Long sprak de hoop uit dat de relatie op een langdurige en stabiele manier kan worden gehandhaafd. Slaapkamer betekent met elkaar opschieten, betekent seks, betekent huwelijk.

Een onbekend meisje betekent dat je niet weet wie ze is, en je weet niet wat ze denkt.

Tegenover je bed slapen betekent dat je niet goed met haar hebt gecommuniceerd en dat je niet tot een gemeenschappelijk idee bent gekomen.

Over dezelfde quilt, iedereen schaamt zich, je kunt haar voelen.

De quilt is een metafoor voor seks, die zich uitstrekt tot de gevoelens van de twee en hun gedachten met betrekking tot seks, en de twee communiceren en beïnvloeden elkaar.

Als ze zich voor elkaar schamen, betekent dit dat de relatie tussen de twee niet duidelijk is en dat ze emotionele en seksuele problemen nog niet kunnen accepteren.

Haar bestaan ​​voelen betekent dat je duidelijk begrijpt dat er zo’n meisje in je hart is, maar je bent niet duidelijk over haar innerlijke wereld.

Andere gedachten in bedwang houden betekent dat je tijdelijk je seksuele verlangens en eisen onderdrukt.

Dromend van het zoeken naar een persoon als een leraar, betekent de leraar een persoon met uitgebreide kennis, vele methoden, bekwaamheid en wijsheid. De leraar vertegenwoordigt het “superego” in deze droom. Hij liet zichzelf het briefje zien, alsof ik me niet kan herinneren er ooit naar te hebben gezocht, maar er waren al veel platen.

Het record in het notitieboekje betekent kennis, het betekent de kennis en vragen over gevoelens en seksualiteit waar ik in mijn eigen geest over heb nagedacht. Het registreert wat ik nodig heb in mijn hart, het reflecteert op mezelf, evalueert en begrijpt mezelf, en wat ik Denken en begrijpen zijn onderdrukt, en mijn innerlijke behoeften zijn niet door mezelf aangepakt, en ik heb niet serieus nagedacht en behandeld. Het is alsof je ze opschrijft in een notitieboekje en selectief vergeet wat er staat.

En om te zeggen dat je verlangen sterker en sterker wordt, dit is ook je eigen evaluatie van jezelf, wat aangeeft dat je de recente achtervolging van het andere geslacht begrijpt en dat het verlangen naar seks toeneemt. Mijn verzoek om van slaapkamer te veranderen betekent dat de manier waarop je je vriendin kiest, is om eerst de gedachten en situatie van de ander te begrijpen voordat je actie onderneemt, zodat je je seksuele eisen onderdrukt.

Seksuele volwassenheid en spirituele volwassenheid zijn even belangrijk in het groeiproces. Deze droom zal ertoe leiden dat je eerst je seksuele behoeften opzij zet, en je focust op wederzijds begrip en communicatie, op een zekere afstand van elkaar, in plaats van gretig naaktheid na te streven. .