Wat symboliseert dromen over het vangen van een kraai?

De betekenis van dromen van het vangen van kraaien, dromen van het vangen van kraaien heeft realistische invloeden en reacties, evenals de subjectieve verbeeldingskracht van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van de droom van het vangen van kraaien die hieronder voor je is georganiseerd.

Dromen van het vangen van kraaien betekent dat je de vijand kunt verslaan.

Dromen over het vangen van kraaien geeft aan dat je de vijand kunt verslaan en pech kunt verdrijven.

Als je droomt dat de kraai vliegt, zul je in alle opzichten tegenstanders tegenkomen, je moet opletten om jezelf mentaal voor te bereiden.

Dromen van een dode kraai is een goede zaak, wat aangeeft dat de dagen van pech voorbij zijn en dat de dagen van geluk eraan komen.

Dromen over het doden van een kraai is een goed voorteken, wat impliceert dat er regelmatig goed nieuws zal zijn.

Als je droomt dat de kraai dood is, gaat de ongelukkige dag voorbij en komt de goede dag.

Psychologische interpretatie van dromen

Droominterpretatie: de vogel in de droom symboliseert fantasieën, gedachten en ideeën, die zonder terughoudendheid moeten worden uitgedrukt. Mensen zijn al sinds niet-christelijke tijden geïnteresseerd in vogels en vliegen. In het verleden geloofden mensen dat de vogel de overbrenger van de ziel was, en het bezat overeenkomstige magie en goddelijke kracht.

Psychoanalyse: De vogel in de droom drukt de menselijke behoefte uit, dat wil zeggen, om andere objecten en wezens dan jijzelf menselijke eigenschappen te geven. Een gekooide vogel kan beperking en wijsheid inhouden. De vrij vliegende vogel vertegenwoordigt gedachten en wensen, en kan ook de geest vertegenwoordigen die naar de hoogten van de goden stijgt.

Een bijzonder mooie vogelveer symboliseert je uiterlijk, de manier waarop je jezelf ziet en je houding.

Een zwerm vogels zonder richting belichaamt verwarring in fysieke of materiële observatie in tegenstelling tot spirituele eisen. Soms kunnen vogels de vrouwelijke, vrije kant van het bestaan ​​vertegenwoordigen. Garuda en vuur hebben dezelfde representatieve betekenis en symboliseren daarmee spirituele gedachten. Een vogel die hoog in de lucht zweeft symboliseert spiritueel bewustzijn of dat deel van jou dat kennis zoekt.

In de droom van een man vertegenwoordigt de vogel de bestialiteit. In de droom van een vrouw vertegenwoordigt de vogel het spirituele zelf.

Traditioneel is een kraai in een droom een ​​waarschuwing om op te passen voor de dood, maar het kan ook symbool staan ​​voor wijsheid en gekonkel.

Spiritueel symbool: Op spiritueel niveau vertegenwoordigt de vogel in de droom de ziel van de persoon.