Dromen over de betekenis van dijen

Dromen over de betekenis van dijen, dromen over de effecten en reacties van dijen in werkelijkheid, evenals de subjectieve verbeelding van de dromer, zie de gedetailleerde uitleg van dromen over dijen hieronder om je te helpen uitzoeken.

Dromen van een dijblessure geeft aan dat er eigendomsverlies zal zijn.

Als je droomt dat je dijen niet naar je bevelen luisteren, geeft dit aan dat je financiële problemen zult krijgen, je omzet niet goed zal werken en je leven in de problemen zal komen.

Jonge vrouwen dromen ervan hun dijen te prijzen, wat suggereert dat ze een sterke innerlijke ijdelheid hebben, maar pas op dat je niet voor de gek wordt gehouden door de retoriek van andere mensen.

Dromen van dikke dijen geeft aan dat het een seksuele droom kan zijn en uitdrukking geeft aan seksueel verlangen.

Dromen om op de schoot van het andere geslacht te zitten, geeft aan dat er liefde zal zijn die je opwindt.

Een jonge vrouw droomt ervan iemand op haar schoot te houden, geeft aan dat ze zwaar zal worden beschuldigd.

Dromen van een gigantische slang op je dij geeft aan dat je mogelijk door de vijand wordt gecontroleerd en het gevaar loopt vernederd te worden.

Dromen over een kat die op haar schoot ligt, geeft aan dat ze een tegenstander zal ontmoeten die graag trucjes uithaalt.

Dromen dat er een gat in de dij zit, als het gat zich in de positie van het bovenbeen bevindt, kan dit wijzen op de angst voor seks in de dromer of het onderdrukte verlangen. Maar als het gat diep is, witte botten, bloed dat druipt en verschrikkelijk is, moet u eraan worden herinnerd aandacht te besteden aan uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Dromen dat je een beenprothese hebt, betekent dat je erg egoïstisch bent en vaak je eigen interesses in overweging neemt en de offers vergeet die je vrienden voor je hebben gemaakt.

Dromen over je beenzweren betekent dat je op eigen kosten anderen helpt.

Dromen dat je drie of meer benen hebt, geeft aan dat je grote ambities hebt, of het nu voordelig of onrendabel is, je grijpt in.

Dromen dat je benen verwijderd moeten worden betekent dat je de hulp van veel vrienden zult verliezen.De invloed van je familie is een zware last op je, waardoor je het gevoel krijgt dat het leven een soort marteling is en geen interesse heeft.

In de droom voel ik dat mijn benen schoon en mooi zijn, wat betekent dat je in de toekomst gelukkig zult zijn en veel eerlijke vrienden zult hebben.